keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Koirarintamalta ei mitään uutta

Meillä on koirarintamalla aika samat kuviot mitä viime päivityksen aikaankin. Ei juuri treenata, Nuutti kärsii edelleen pissavaivoista ja Wäinö on oma onnellinen itsensä. Omistajan töissä on niin hulinaa, ettei töistä päästyä jaksa oikeen tehdä mitään.

Nuutin pissavaivoista sen verran, ettei auttanut Cystaidkaan. Nyt pitäisi siirtää elukka takaisin S/O-ruualle, mutta koko kaupungista ei saanut pussiakaan. Ensi viikon alusta pitää taas lähteä etsimään, josko silloin irtoaisi pussillinen. Nuutti oireilee aika vaihtelevasti. Välillä tuntuu ettei mitään vaivaa olisikaan, välillä pissaa sisälle kun ollaan puoli tuntia sitten tultu ulkoa. Nuutti pudottaa myös kaiken päälykarvan. Tätä vauhtia kun karvaa tippuu, se on viikon päästä ihan kalju (no, sen jälkeenpä ei ole enää karvaa pudotettavaksi).

Wäinö voi pääasiassa hyvin. Kerran on takajalat menneet alta, mutta kipulääkkeillä meni sekin ohi. Selkä on siis ollut tosi hyvänä verrattuna talveen. Päivittäisestä kipulääkityksestä ei tietoakaan, ja koira on hirmu onnellinen ja tyytyväinen elämäänsä. Mietin tuossa, että pitäisi napata Wäinö kainaloon ja lähteä talveksi etelään. Ollaan molemmat sen verta kesäpersoonia.

Treenipuolella on siis hyvin tylsää. Tokoa ollaan molempien kanssa otettu aina vähäsen, treenit pidetään lyhyinä ja helppoina. Mitään uutta ei olla otettu, hiottu vaan vanhaa. Edistystä Nuutilla on ehkä tapahtunut seuraamisessa, jossa kontakti ei enää tipu ensimmäisellä askeleella, vaan se pysyy koko matkan. Kisoista ei jakseta edes haaveilla, ensin pitää saada poika terveeksi. Sitten ongelmana on se perhanan arkuus.

Muutama kuva vielä postauksen päätteeksi:

Turkiseläin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti