maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kuvapäivitystä

Vajaa kuukausi on pyörähtänyt viime päivityksestä, mutta juuri mitään uutta ei koirarintamalla ole tapahtunut. Muutettiin poikien kanssa uuteen asuntoon, ja nuo ovat kyllä jänniä miten helposti ne sopeutuvat (johtuisikohan siitä että Nuutillakin on muuttoja takana kohta kymmenkunta, ja ikää on 2½-vuotta). Harrastelut on Nuutilla edelleen tauolla, mutta Wäinön kanssa ollaan jonkin verta tokoiltu ja agilitattu. Wäinö on sinällään kehittynyt, että voidaan jopa tehdä jotain muiden koirien läsnäollessa. Muutenkin sen pää on nyt niin hyvässä kunnossa, ettei aikoihin ole ollutkaan. Olen jopa vähän miettinyt että pitäisikö meidän vielä yksi kausi kisata, ja varmaan kisattaisiinkin jos ei tarviisi lisenssiä ostaa tai jos Nuuttikin olisi kisakunnossa.

Nuutilla on edelleen pissavaivaa, vaikkei enää mielestäni oireile hirveän pahasti. Lääkkeenä menee kissoille tarkoitettu Cystaid. Toivottavasti nyt saataisiin tämä sairastelukierre katkaistua, mielellään tällä kertaa pidemmäksi ajaksi mitä viimeksi.

Koska meille ei edelleenkään mitään uutta kuulu, niin päätinpä laittaa kunnon kuvapostauksen. Käytiin eilen poikien kanssa rämpimässä suolla tuommoinen minivaellus.

Näin reippaina lähettiin matkaan
Sinne se ääliö kiipesi. Alas kyllä piti tulla sylissä. :D



Vaeltajat


Hups, se suo upottikin



Näin reippaina tultiin pois

Tänään kamera pääsi mukaan, kun koirat kävivät uimassa. Wäinökin yllätti uimalla, normaalistihan se ei varpaitansakaan kasta. Enimmäkseen Wäinö käytti kyllä kepin haussa sitä taktiikkaa, että Nuutti sai uida kepin pois merestä, ja Wäinö sitten oli rannalla vastassa ja nappasi kepin. Onnellisia pieniä olivat molemmat, eikä Nuuttikaan meinannut malttaa kotiin lähteä.


Kuvatodistetta että Wäinö oikeesti oli vedessä :D





Gremlin - riiviö



Ja tämän kokoinen lauma on nyt kasassa. Voisi kuvitella että viidessä kappaleessa koiria olisi työtäkin, mutta ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti