lauantai 19. lokakuuta 2013

Kertun möllitokot

Tänään käytiin Kertun kanssa korkkaamassa kisaura epävirallisesti. Tarkotus oli mennä ALO-luokkaan, mutta mentiinkin sitten ihan mölleihin. Tavotteena oli saada Kertulle vähän onnistumista vieraassakin hallissa, ja että pennulle jäisi semmonen hyvä fiilis, vaikka mammaa vähän jännittäisikin. Kepehän teki kyllä tosi hyvin. Luoksepäästävyydessä tai paikkamakuussa ei ollut mitään ongelmaa, seurasi hyvin muuten, mutta mörköili agiputkea (siitä 9), liikkeestä maahanmenossa seuratessa vähän niiasi ennen käskyä, siitäkin 9, luoksetulossa alkoi pistämään maate justiinsa kun nyökkäsin että ollaan valmiita, siitäkin tipahti piste. Kokonaisvaikutus 10, tuomari tykkäs. Sijoitus oli 2/8.

Ihan tyytyväinen olen. Kerttu olisi kyllä osannut paremminkin, mutta nyt oltiin ihan vieraalla maaperällä joten annettakoon anteeksi. Lisäksi Kepe käyttäytyi tosi hienosti kisapaikalla. Siellä oli lapsia, eikä Kerttu yrittänyt syödä niitä. Aikuisiakin se vaan katseli häntä heiluen, ja muista koirista ei sanonut mitään, vaikka aika tiiviisti välillä oltiinkin. Siinä se vaan makoili lattialla elämäänsä tyytyväisenä pikkukoirana. Ja mullakaan ei edes jännittänyt, ainakaan kauheesti. En tiiä sitten että johtuko siitä, että nyt taas sairastumisen myötä tajuaa, että huonosti menneetkään möllitokot ei ehkä kaada maailmaa (epätodennäköstä) vai siitä, että ne oli möllitokojen mölliluokka, eli ei oikeen jännitettävää (todennäkösempää). Mutta hyvät treenit oli, ja nyt ollaan taas pokaalia rikkaampia. :)

Siskokset
Meillä on vähäsen koirakokoonpano hetkiseksi muuttunut. Nuutti kävi niin kiukkuseksi, että se jätettiin hermolomalle porukoille. Se alkoi olla vihanen ihmisille ja eläimille, joten se saa nyt hetken hengähtää. Ihan tyytyväisenä se vissiin on siellä maalla ollut. Nuutin kokoista aukkoa tuli paikkaamaan Kertun sisko Riimi, jonka omistaja lähti lomille. Nyt sitten tällä porukalla pitäisi selvitä vielä viikko. Riimi vaikuttaa kyllä kivalta kaverilta, energiaa vaan on vaikka muille jakaa. Kertun kanssa tulevat varsinkin ulkona hyvin juttuun, sisällä oon saanut sanoa Kertulle pari kertaa vieraanvaraisuudesta. Riimi on onneksi ihan mahdottoman kiltti tyttö, ja kovasti Kertullekin mielistelee. Että eiköhän me selvitä. :)

Viikontakanen kuva kolmikostaTulipa pitkä postaus, mutta aina vaan ei ole asiaa. On me Kepen kans treenattu ja välissä vähän edistytty ja sitten taas otettu takapakkia, ollaan matkusteltu vähän jne. Kerttu ei ole hetkeen oksentanut autossa, jee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti