tiistai 8. tammikuuta 2013

Viime vuosi pakettiin

Taas on vuosi vaihtunut. Vuosi sitten tähän aikaan listasin pitkän pätkän tavotteita mulle, Nuutille ja Wäinölle. Nuutille niitä tavotteita lastattiin eniten. Olisi pitänyt saada TK2 tai ainakin AVO1. Eipä onnistunut, saatiin AVO3. AVO1 tuli kyllä, mutta se oli epävirallinen niin sitä ei lasketa. Mutta en ihan kamalan pettynyt ole, tämän koiran kanssa on suuri saavutus saada etes toi kolmonen. Tavotteena oli myös muutama liike voittajasta valmiiksi. No, se saavutettiin ilman ongelmia.

Meillä ei sitten koirat saa olla sängyssä. Eikä varsinkaan tyynyllä!
Agissa tavoite oli saada ohjaaja möllikuntoon. Ollaan me mölleissä käyty, eli ilmeisesti tavoite saavutettu? Edelleen kyllä ohjaaja ei osaa mitään, mutta onneksi koira osaa. Koira on taitava pieni eläin. <3 p="p">
Jäljellä olisin halunnut tehdä peltojälkeä, mutta on niin pilkuttamista että annettiin periksi. Eikä edes metsäjälki ole niin hyvä mitä pitäisi. Tai onhan se sinänsä hyvä, ei sinne tarvii enää juurikaan nameja ja kepit nousee, mutta pieni koira ei jaksa jäljestää kovin pitkää matkaa. Onneksi sen ei tarviikaan, kun kukaan ei enää hengitä niskaan.Uus koira pitäis ostaa, ku jostain syystä mulla on täällä vaan kissa.
Mejä piti alottaa, ja se alotettiin. Tavoite saavutettu. Nuutti oli vieläpä ihan pirun hyvä tässä. Sitä siis lisää ens kesänä. :)

Päätavoite oli terveys ja hengissäpysyminen. Hengissä ollaan, ja jopa kohtuu terveinä (Nuutiksi). Jei!

Wäinön tavotteet meni tuonne terveyspuolelle. Selän piti pysyä kunnossa, jos ei muuten niin lääkkeillä. Lääkkeitähän tuo tietenkin vaatii, mutta selkänsä puolesta herra elää normielämää.

Vuosi sitten toivottiin myös, että Wäinö kestää jatkuvan muuttorumban. No, kesti se sen, vaikka ei viimeisimpään osoitteeseen enää tullutkaan mukaan.
Näin meillä. Ei se oo ikinä ollu normaali.

Wäinö oli tarkoitus viedä ortopedille ja jatkaa säännöllisiä hierontoja. Kumpikaan ei toteutunut. Kannuksen jälkeen ei oikeen ole hierojaa löytynyt, ja noita lääkärireissuja on pukannut sellaisella tahdilla, ettei ylimääräisiä käyntejä ole huvittanut tehdä.

Virallinen luonnetesti oli myös listalla, mutta ei sekään onnistunut ennen kuin ikä tuli täyteen.

Muita tavotteita ei Wäinöllekään annettu. Maailman paras sohvakoira siitä on tullut. :) Kerran käytiin agilityn epiksissä putkiluokassa, ja sieltä tuli toinen sija ja Wäinö oli hirveen hyvä. Taitava agility-Wäinö. <3 hyvinkin="hyvinkin" kisaura="kisaura" meij="meij" mutta="mutta" n="n" olla="olla" p="p" saatto="saatto" siin="siin">

Itelläni oli tavoitelistalla ykkösenä valmistuminen. Sain paperit Kannuksesta, joten tuo tuli tehtyä. Sitten oli kaikki nämä uuden kodin ja työpaikan löytymiset, jotka onnistui myös. Nyt on tosin taas uusi koti etsinnässä, mutta millonkas me oltais yhdessä asunnossa muutamaa kuukautta pidempään viivytty? ;) Koiria piti jaksaa treenata (osittain check!), ja uutta pentua miettiä tarkemmin (check!). Piti löytää harrastus joka ei liity eläimiin, ei onnistunut. Piti pistää ylimääräinen raha ratsastamiseen, mutta noihin omiin elukoihin on kaikki mennyt.

Tavoitteet vuodelle 2013 tulee ehkä vähän myöhemmin. Me eletään täällä nyt niin hetkessä ettei jakseta niitä ajatella. Kyllä me tavotteet asetetaan, ja katellaan taas vuoden päästä onko niistä mikään toteutunut, mutta koska meillä Nuutin kans treenien joulutauko loppu vasta tänään niin me ollaan edelleen lomafiiliksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti