lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannusta kuvina

Juhannusta ollaan tänä vuonna vietetty 12 hengen porukasta, joista puolet kulkee neljällä jalalla. Lähdettiin pois kaupungista, ja varsinkin maalaiskoira Kerttu oli melko innoissaan. Ensimmäisen illan aikana ei neiti meinannut rauhottua ollenkaan, olisi vaan juossut täysillä koko päivän jos olisi itse saanut päättää. Mitään ihmeellistä ei edes tehty, ei edes treenattu. Kamera oli mukana, ja jokusen kerran koiratkin saatiin kuviin.
Nyt ollaan taas kaupungissa, ja Kerttu ja Nuu molemmat sammuivat heti kun kotiin tultiin. On se maalla lomailu rankkaa. Huomenna taas jatkuu treenit, olenkin jo vähän saanut suunniteltua että miten tästä jatketaan. Vähän pientä motivaatiotreeniä ollaan kisojen jälkeen tehty, ja nyt olisi sitten taas aika alkaa pilkkua viilaamaan. Voittajaluokan liikkeistä otetaan käsittelyyn metalli, tunnari, kaukot ja ruutu, mutta muuten pysytään avoimen liikkeissä vielä hetki. Kertulla kaikki voittajan liikkeet on jo aluillaan, mutta onhan niissä vielä työtä. Onneksi on nuori koira eikä kiirettä mihinkään. :)

2 kommenttia:

  1. Riemukasta menoa ja onnellisen näköisiä koiria :) Etenkin tuo, missä Kerttu pinkoo edellä pallo suussa, ja pieni häntäeläin spurttailee perässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on tapana spurttailla justiin tuollain. Kerttu tietää justiinsa mitä pitää tehdä, että saa Nuutin peräänsä ja sitten ne hepuloivat kahestaan. :D

      Poista