tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kertun avoimen luokan korkkaus

Kertun kans käytiin tänään kokeilemassa miten ne avoimen tokoilut sujuu. Taas sitä mietti, että minkä takia näiden kanssa kisaa, kun se on aivan kamalaa. Jännittää jo viikkoa etukäteen, ja viimestään kisapaikalla tuntuu siltä että antaa olla ja mennään kotia.

Tällä kertaa sitä on kuitenkin tyytyväinen, että tuli lähdettyä. Kerttu oli tosi fiksua tyttöä kehässä ja sen ulkopuolella. Kehässä jännityskin pikkuhiljaa laantui, kun huomasin että tämähän menee ihan mukavasti.

Tämän päivän lottorivi siis näytti tältä:

Paikkamakuu 9
Nousi tosi vinoon perusasentoon, piste pois siitä. Muuten oli kuulemma tosi kivasti.

Seuraaminen 8
Ennakoi lähdöt aina perusasentojen jälkeen. Muuten pääosin hyvää, pieniä kontaktin katkeamisia.

Liikkeestä maahanmeno 10
Ilmeisesti se sitten oli hyvä, tässä vaiheessa en enää niin kuunnellut tuomarin palautetta kun keskityin koiraan.

Luoksetulo 8½
Alussa mietti että pitääkö tässä nyt istua vai laittaa maate (jätin väärällä käskyllä). Pysyi sitten istumassa, teki tosi kivan stopin ja tuli ihan kivasti eteen.

Liikkeestä seisominen 10
Ei mitään, hyvin meni.

Nouto 9
En kuunnellut palautetta, mutta luultavasti jäi liian kauas palautuksessa.

Kaukot 10
Meijän ongelmaliike! Jossa ei ollut mitään ongelmaa! Ei ottanut häiriötä ja takapuoli pysyi paikallaan.

Hyppy 9½
Luultavasti liian hidas istuminen, kun vilkaisi kehän ulkopuolelle.


Kokonaisvaikutus 10
Tosi hyvää työtä teki koko kokeen ajan, en voi (juurikaan) valittaa. Mulla oli ekaa kertaa ikinä kivaa kisakehässä. On se vaan fiksu tyttö!

Yhteispisteet siis 185,5, ja ne riittivät luokkavoittoon ja kunniapalkintoon. Tuomarina oli Laakon Tiina. Kerttu oli tosiaan tosi fiksusti kehän ulkopuolella, ja keskittyi tosi hyvin kehässä. Mistään höselöenergiasta ei ollut tietoakaan, mutta työt teki innokkaasti. Palkkaamattomuus ei juurikaan häirinnyt, paitsi että Kerttu oli ehkä vähän vaisuhko liikkeiden välissä. Tuomari ja liikkuri moikattiin tosi iloisesti, mutta mitään miinusta ei siitä tullut. Ja bortsunahan tuo arvosteltiin. Tuomari sanoi jotain "bortsumaisista eleistä", ja oli vähän hämmästynyt kun kerroin koiran olevan aussie.

Eilen tosiaan suunnittelin kisakalenterin polttamista, mutta jäikin tekemättä. Nyt katsellaan seuraavaan AVO-koetta, ja samalla viilaillaan voittajan liikkeitä kuntoon. Tarkotus olisi tosiaan kisata vielä avoimessa täysin ilman tulospaineita ja kerätä vaan kisakokemusta molemmille. Reilun kuukauden päästä alkaa tyttösellä juoksut, joten kisataukoa on ainakin elokuu. Heinäkuulle mahdollisesti yhdet kisat, ja syyskuulle toiset. Sitten katsellaan että kisataanko edelleen avoimessa vai keskitytäänkö voittajaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti