lauantai 21. maaliskuuta 2015

Toiseksi paras tokotulokas

Kepsu kävi tänään pokkaamassa palkinnot Vuoden koira-kisasta. Kertun tuloksilla yllettiin Vuoden tokotulokas-kisan toiseen sijaan, ja Vuoden tokokoira-kisassa viidenteen sijaan. Palkinnoksi tuli pari lelua ja pussillinen nameja. Kerttu pääsi jo niitä kaikkia testaamaan, ja kaikki näytti kelpaavan. :)

Kerttuhan osallistui Aussieyhdistyksen samaiseen kisaan, jossa sijoitukset oli toinen (tulokas) ja neljäs (tokokoira).


 Tämä tokotulokas tosiaan korkkaa huomenna sitten EVL:n. Tavoitteet ei mitenkään päätä huimaa: yritetään päästä kehään ilman tuomarille ärinöintiä. Vaikka normaalisti sanonkin että aina me haetaan ykköstulosta kun kisataan, mutta nyt pitää myöntää että kelpaa kyllä vähempikin. Viimesen viikon aikana ollaan huomattu, etten ehtinyt saamaan koiraa ja liikkeitä sellaiselle mallille, mitä olisin halunnut. Varsinkin zetan kanssa tulee olemaan ongelmia, se on Kertulle jostain syystä tosi vaikea liike. Toisaalta, ollaan treenattu sitä alle 2 kk, että eipä siitä voi suuria odottaakaan. Tuli liian kiire, oletin vähän että liikkeen pohjat on valmiina, koska kyllähän se edellisten luokkien perusteella jäävät osaa, mutta enpä tajunnut että tuohon liikkeeseen liittyy muutakin kuin jäävät. No, seuraaviin kokeisiin koitetaan saada tämä kuntoon.

Ruudussa Kerttu ei suostu menemään maate. Joudun varmaan käyttämään käsiapua. Ohjatussa on hakenut väärää tällä viikolla pariin otteeseen, tunnarissa saattaa napata oman, sylkeä sen pois, haistella loput ja hakea sitten sen oman, paikkiksessa meni tällä viikolla maahan viereisen käskystä ja niin pois päin, ongelmia riittää. Ei ehkä kannata odottaa ykköstä. Mutta jos saataisiin kiva fiilis kehään, niin riittää mulle. Kerttu on kumminkin huippu kakara.

En kyllä malta odottaa, että saadaan nämä kisat pois alta. Saadaan keskittyä (hetken aikaa) muuhunkin kun tokoon. Pitää varmaan käydä paimenessa ja vähän agilityäkin treeniä. Tai sitten suoda koiralle vähän lomaa, ei senkään aina tarvii puurtaa.

Keps on sitä mieltä, että mielellään puurretaan joka päivä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti